Tunnelmallinen joululounas

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallinen joululounas Hakaniemeen!

GRANIITTILINNA – aitoja makuelämyksiä

Graniittilinnan joulu on täynnä tunnelmaa. Tarjoilemme Graniittilinnassa joululounasta 27.11.-22.12. Tutustu tästä joululounaaseemme ja varaa pöytä seurueellesi. Neljä tasokasta kabinettiamme ovat myös käytössänne, mikäli haluatte nauttia joululounaasta kaikessa rauhassa.

Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään, joka hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta neljä tasokasta ja tunnelmallista kabinettia, jotka sopivat sekä juhla- että kokouskäyttöön.

***

MERIPAVILJONKI – kelluva panoraamaravintola 

Meripaviljongin joulu on tehty hyvästä ruoasta ja huikeasta panoraamanäkymästä. Tarjoilemme Meripaviljongissa joululounasta 4.-22.12. Tutustu tästä joululounaaseemme ja varaa pöytä seurueellesi.

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.

***

PAASIRAVINTOLA – rajattomien mahdollisuuksien tilausravintola ja juhlatila

Katamme perinteisen joululounaan Paasiravintolaan 14.-20.12. Perinteisiä jouluherkkuja notkuva joululounasbuffet on maistuva tapa muistaa esimerkiksi asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai omaa henkilöstöä. Tutustu laajaan buffettiimme tästä ja varaa pöytäsi tunnelmalliselta joululounaalta. Ravintolan yhteydessä on varattavissa myös kaksi kabinettia (28 / 50 hlö) suuremmille ryhmille.

Paasiravintola on tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ikimuistoisten juhlien ja menestyksekkäiden kokousten järjestämiseen. Kauttamme pystyt kätevästi varaamaan sekä tilat että tarjoilut, kaiken tarvitsemasi helposti yhdestä paikasta jopa 800 henkilön tilaisuuksiin. 1920-luvun tyyliin entisöity, jyhkeän arvokas kivirakennus kätkee sisäänsä lämpimän tunnelman ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tekee unohtumattomien tilaisuuksien järjestämisestä helpompaa kuin koskaan.

18.–20.12. Paasiravintolan joululounasbuffet -20 %.

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme!
myyntipalvelu@graniittiravintolat.fi / 020 7425 350

syyskuu 28, 2017