Elämykselliset pikkujoulut 2018

Graniittiravintoloiden uniikit ravintola- ja juhlamiljööt tekevät pikkujouluista upean ja ainutkertaisen elämyksen. Räätälöimme tilaisuudet toiveidenne mukaisesti niin pienille kuin suurillekin ryhmille, rennoista juhlista elegantteihin illallisiin.

Panosta juhlapaikkaan ja tee tämän vuoden pikkujouluista parhaat moneen vuoteen! Tutustu tarjontaamme ja kysy myyntipalvelustamme tarjous juuri teidän näköisistänne pikkujouluista.
myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi / 020 7425 350

GRANIITTILINNA – aitoja makuelämyksiä

Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään, joka hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta neljä tasokasta ja tunnelmallista kabinettia, jotka sopivat sekä juhla- että kokouskäyttöön.
www.graniittilinna.fi

Ravintola Graniittilinnan ylätasanne
MERIPAVILJONKI – kelluva panoraamaravintola

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana ympäri vuoden. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.
www.ravintolameripaviljonki.fi

Ravintola Meripaviljonki
JUTTUTUPA – rentoa menoa ja reilua ruokaa joka päivä

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutupa, eli Juttis on auki joka päivä ja kaikki ovat tervetulleita. Juttiksen oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa.
www.juttutupa.fi

Ravintola Juttutuvan baari
PAASIRAVINTOLA– rajattomien mahdollisuuksien tilausravintola

Paasiravintola tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ikimuistoisten juhlien ja menestyksekkäiden kokousten järjestämiseen. Kauttamme pystyt kätevästi varaamaan sekä tilat että tarjoilut, kaiken tarvitsemasi helposti yhdestä paikasta. Monipuolisissa tiloissamme onnistuvat erilaiset juhlat aina pienistä muutaman hengen tilaisuuksista jopa 800 hengelle. 1920-luvun tyyliin entisöity, jyhkeän arvokas kivirakennus kätkee sisäänsä lämpimän tunnelman ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tekee unohtumattomien tilaisuuksien järjestämisestä helpompaa kuin koskaan.
www.paasiravintola.fi

Paasiravintola
syyskuu 4, 2018