Tunnelmallinen joululounas

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallinen joululounas Hakaniemeen!

GRANIITTILINNA – aitoja makuelämyksiä

Graniittilinnan joulu on täynnä tunnelmaa. Tarjoilemme Graniittilinnassa joululounasta arkisin 26.11.–21.12. klo 11–15. Tutustu tästä joululounaaseemme ja varaa pöytä seurueellesi. Neljä tasokasta kabinettiamme ovat myös käytössänne, mikäli haluatte nauttia joululounaasta kaikessa rauhassa.

Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään, joka hemmottelee niin lounastajia kuin päivällis- ja illallisruokailijoita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta neljä tasokasta ja tunnelmallista kabinettia, jotka sopivat sekä juhla- että kokouskäyttöön.

***

MERIPAVILJONKI – kelluva panoraamaravintola 

Meripaviljongin joulu on tehty hyvästä ruoasta ja huikeasta panoraamanäkymästä. Tarjoilemme Meripaviljongissa joululounasta maanantai–perjantai 3.–21.12. klo 11–15. Tutustu tästä joululounaaseemme ja varaa pöytä seurueellesi.

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.

***

PAASIRAVINTOLA – rajattomien mahdollisuuksien tilausravintola ja juhlatila

Katamme perinteisen joululounaan Paasiravintolaan 13.–20.12. klo 11-16. Perinteisiä jouluherkkuja notkuva joululounasbuffet on maistuva tapa muistaa esimerkiksi asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai omaa henkilöstöä. Ravintolan yhteydessä on varattavissa myös kaksi kabinettia (28 / 50 hlö) suuremmille ryhmille.

Paasiravintola tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ikimuistoisten juhlien ja menestyksekkäiden kokousten järjestämiseen. Kauttamme pystyt kätevästi varaamaan sekä tilat että tarjoilut, kaiken tarvitsemasi helposti yhdestä paikasta jopa 800 henkilön tilaisuuksiin. 1920-luvun tyyliin entisöity, jyhkeän arvokas kivirakennus kätkee sisäänsä lämpimän tunnelman ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, joka tekee unohtumattomien tilaisuuksien järjestämisestä helpompaa kuin koskaan.

***

JUTTUTUPA – rentoa menoa ja reilua ruokaa joka päivä

Juttutuvan joulubuffet on saatavilla 31.10.–21.12. minimissään 20 henkilön seurueille. Tilaus tehtävä viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutupa, eli Juttis on auki joka päivä ja kaikki ovat tervetulleita. Juttiksen oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa.

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme!
myyntipalvelu@graniittiravintolat.fi / 020 7425 350

Lisäksi Helsingin keskustassa Ravintola Lasipalatsissa tarjoillaan joululounasta 26.11.–21.12. klo 11–15. Tutustu tästä.

syyskuu 28, 2017